ParcBit LogoHome
IniciEspais BitEdificisRecursosContacte

Mesures front la COVID-19

Fem del nostre Parc un espai segur

La Fundació Bit, com a entitat gestora del ParcBit i del CentreBit, desitja crear espais de treball i zones comuns segurs i amables. Per això, a partir de les recomanacions de principals autoritats (Ministeri de Sanitat, Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i l'Associació de Parcs Tecnològics d'Espanya) hem elaborat un pla d’actuació amb la finalitat d’implantar mesures de desinfecció, higiene i distanciament social i unes guies per a orientar en la reincorporació als centres de treball.

En aquesta web trobarà les guies de prevenció, amb indicacions i procediments; així com recursos en cartelleria i altra informació de fonts externes que puguin facilitar la tornada.

Des de la Fundació Bit, volem recordar l’obligatorietat del compliment de les mesures de prevenció per part de totes les empreses, doncs cada organització és responsable del seu compliment en benefici de tos plegats.

No dubti en contactar-nos si necessita algun aclariment o suport en la implantació de les mesures.

Qüestionari

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball ha dissenyat un qüestionari per als treballadors perquè ho omplin prèviament a la seva incorporació als llocs de treball. Feu click aquí per més informació sobre el qüestionari.

Es prega a totes les empreses facin extensives aquestes mesures a tots els seus empleats.